Vanhees Metalen

Recyclagebedrijf voor oude metalen

Bij Harzé Oude Metalen kan u terecht voor de aanlevering en verkoop van al uw schroot en oude metalen. Daarnaast plaatsen wij ook containers voor de inzameling van metaalafval die door onze eigen transportdienst terug worden opgehaald.


Ferro


Bedrijven kunnen bij Oude Metalen Harzé terecht voor het aanleveren van alle ijzersoorten zoals betonijzer, snij-ijzer, gietijzer, blik, gegalvaniseerd ijzer, enz... Zowel grote als kleine hoeveelheden, zowel productieresten als afbraakmateriaal worden aanvaard. Wij maken graag een passende prijsofferte voor grotere hoeveelheden en/of speciale materialen.

Voor grote partijen kunnen wij containers plaatsen.Als particulier kunt u bij ons terecht voor het aanleveren van allerlei soorten ijzerschroot zoals kachels, fietsen, blikjes, autovelgen (zonder band) en allerlei ander huishoudelijk schroot.


Non ferro


Bedrijven kunnen bij Oude Metalen Harzé terecht voor het aanleveren van alle non-ferrometalen zoals rood koper, geel koper, aluminium, zink, lood, kabel, accu’s, enz... Wij aanvaarden zowel productieresten als afbraakmateriaal in grote of kleine hoeveelheden. Wij maken graag een passende prijsofferte voor speciale legeringen, afwijkende producten of grote hoeveelheden.

Voor grote partijen kunnen wij containers plaatsen.Particulieren kunnen bij ons terecht voor het aanleveren van rood koper, geel koper, inox, aluminium, zink, lood, kabel, tin, accu’s, enz...


Autowrakken


Sinds 1 april 2007 zijn wij een erkend depollutiecentrum voor voertuigwrakken. Alle afgedankte voertuigen moeten ingeleverd worden bij een erkend centrum en alleen deze erkende centra mogen afgedankte voertuigen behandelen en vernietigen, voor alle andere is dit verboden. Het zijn ook enkel de erkende centra die een geldig vernietigingsattest kunnen geven via Febelauto.

Omdat milieu belangrijk is ...

Zorgen wij er samen met u voor zo weinig mogelijk schade te berokkenen, daarom worden auto’s bij ons ontdaan van alle schadelijke stoffen zoals olie, brandstof, filters, banden, accu, enz... en worden de wrakken uiteindelijk bij een erkende shredderinstallatie vermalen tot secundaire grondstoffen. De schadelijke stoffen worden opgeslagen op milieuveilige wijze en afgevoerd naar erkende verwerkingscentra.

Als u een auto brengt om te laten recycleren hebben wij de boorddocumenten nodig (inschrijvingsbewijs, gelijkvormigheidsattest en keuringsbewijs) en dient het chassisnummer leesbaar in het voertuig aanwezig te zijn ter controle. Indien u hierover vragen heeft kunt u best even telefonisch contact opnemen.

Ook bedrijfswagens tot 7,5 ton worden door ons gedepollueerd. Voor vrachtwagens boven de 7,5 ton, gelieve contact op te nemen.


PV Cycle


ZONNEPANELEN
Als u installateur bent van zonnepanelen kan u bij ons terecht voor het inleveren van uw productie en/of afbraakresten aluminium, ijzer en kabel maar ook voor het inleveren van gebruikte en/of defecte photovoltaïsche panelen. PV Cycle staat in voor de recuperatie en recyclage van photovoltaïsche panelen in Europa.


AEEA / Witgoed


AEEA staat voor "Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur. U kan bij ons terecht voor de aanlevering van afgedankte huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, fornuizen, ovens, droogkasten, vaatwasmachines, koelkasten, diepvriezers, computers, televisietoestellen, beeldschermen, faxen, printers, klein elektro enz.. Voor deze huishoudtoestellen ontvangt u ook nog een vergoeding per kg. De prijs hiervoor valt onder de omschrijving WITGOED.

WIJ ZIJN INZAMELPUNT AEEA VOOR RECUPEL

Alleen erkende centra en vergunde verwerkers, Charter-contractanten van Recupel, mogen zichzelf Recupel-partner noemen. Ook wij dus. Dat is fijn voor onszelf, maar vooral voor onze klanten en onze leefomgeving. Want als Recupel-partner werken wij mee aan een 100% correcte recyclage van afgedankte elektrische en elektronische apparaten. Zo houden wij schadelijke stoffen uit het milieu en werken wij mee aan het sluiten van de recyclagecyclus en aan een mooiere wereld.


Aflevering en verkoop van oude metalen en schroot


Wij betalen voor uw metalen!